Skip to content

Over ons

CreatiefDenken.nl is een initiatief van Rody Vonk, internationaal trainer en facilitator op het gebied van innovatie, design thinking en creatief denken. Rody verzorgt al ruim 10 jaar diverse sessies en workshops in Nederland, Europa, Afrika en het Midden-Oosten in uiteenlopende organisaties en branches. Zijn sessies zijn erop gericht om bedrijven en teams een kickstart te geven voor innovatie en creativiteit om zo ideeën voor nieuwe producten, services en processen te ontwikkelen of om bestaande te verbeteren.

Vanuit de wetenschap dat creativiteit voor iedereen een steeds belangrijke vaardigheid is, ongeacht in welk beroep of organisatie je werkzaam bent, startte Rody CreatiefDenken.nl. Met een diversiteit aan trainers en facilitators biedt CreatiefDenken.nl uiteenlopende workshops en trainingen aan op het gebied van creatief denken, innovatie en Design Thinking.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op of kijk eens bij ons aanbod aan workshops en trainingen.

Profielfoto Rody Vonk

Rody Vonk

Trainer, facilitator en spreker over creatief denken, innovatie en Design Thinking

www.rodyvonk.nl

Opdrachtgevers o.a.