Skip to content

Download 6 brainstormtechnieken

Bedankt voor je interesse in de 6 brainstormtechnieken. Om tot een goed idee te komen is het belangrijk om eerst zoveel mogelijk ideeën te bedenken. Maar hoe doe je dat?
Door het toepassen van diverse technieken stimuleer je steeds opnieuw de creativiteit van deelnemers aan een brainstormsessie. Probeer het maar eens, je zult zien dat het werkt!
6 brainstormtechnieken
Vul je naam en email-adres in en je ontvangt de download-link direct in je e-mail.

Na het invullen van het formulier ontvang je de download-link en relevante e-mails met handige tips die je helpen om beter te worden in creatief denken.

Over ons

CreatiefDenken.nl is een initiatief van Rody Vonk, internationaal trainer en facilitator op het gebied van innovatie, design thinking en creatief denken. Rody verzorgt al ruim 10 jaar diverse sessies en workshops in Nederland, Europa, Afrika en het Midden-Oosten in uiteenlopende organisaties en branches. Zijn sessies zijn erop gericht om bedrijven en teams een kickstart te geven voor innovatie en creativiteit om zo ideeën voor nieuwe producten, services en processen te ontwikkelen of om bestaande te verbeteren.

Profielfoto Rody Vonk

Rody Vonk

Wat klanten zeggen

Download 6 brainstormtechnieken