Skip to content

Boeken (om te lezen…)

Initiatiefnemer van CreatiefDenken.nl Rody Vonk is (co-)auteur van 2 boeken. Hieronder vind je meer informatie.
Cover Innoveren eerst geloven

Innoveren: eerst geloven, dan zien

In dit boek (in de vorm van een 150 pagina’s tellend magazine) lees je o.a. over creativiteit en brainstormtechnieken en krijg je antwoord op de vraag ‘Hoe en waar start ik snel en daadwerkelijk met innoveren?’ Laat je inspireren door hoe anderen aankijken tegen innovatie en lees over een helder innovatieproces: design thinking. Gebruik het als praktisch handboek voor je eigen innovatietraject, zodat je stap voor stap aan de slag kunt. Verklein zo het risico en vergroot de kans op succes van jouw innovatie- of veranderingstraject!

“Innovatie is hét onderwerp op dit moment. Soms is het ook een loos woord. Rody Vonk is er met dit prachtige boek (in magazine-vorm) in geslaagd om het thema ‘innovatie’ handen en voeten te geven. Zeer aan te bevelen!”

Sjors Frölich – voormalig hoofdredacteur BNR Nieuwsradio

Cover Online Innovation

Online Innovation

Aan het begin van de corona-pandemie was voor bijna alle organisaties de overgang naar werken op afstand een uitdaging die ze niet hadden gepland. Ze hadden nauwelijks of geen ervaring met online samenwerken en online tools en dat allemaal in een tijd waarin innovatie belangrijker was dan ooit om met geheel nieuwe marktomstandigheden om te gaan.
De auteurs – allen ervaren creatief denkers en innovators – zagen mensen worstelen en fouten maken, net als zijzelf. Daarom besloten Gijs van Wulfen, Maria Vittoria Colucci, Florian Hameister, Andrew Constable en Rody Vonk dit praktische boek te schrijven om mensen te helpen om succesvol online te innoveren.

“Ik voelde me verrijkt door het lezen van Online Innovatie: net zoals vele organisaties, managers en mensen in de pandemie die ineens online moeten werken en interactie moeten zoeken met teams, klanten en stakeholders, herkende ik mezelf in de voordelen en valkuilen van online werken.”

Luigi Battuello – Commercial Director Non Aviation Business SEA MILAN AIRPORTS